ISPARTA / GÖNEN - Senirce Göltaş İlkokulu

Senirce Göltaş İlkokulu

SENİRCE KÖYÜ SENİRCE MÜCAVİR MEVKİİ SENİRCE KÜME EVLERİ NO: 126 GÖNEN / ISPARTA
Vizyon
İlkelerimize bağlı kalarak okulumuzu tercih edilen, imrenilen eğitim, bilim ve kültür merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamaktır.
Misyon
Biz, öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda ülkesini seven, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve hedeflerini gerçekleşti,rmede azami çaba harcayan niteliklerle donatmak için varız.
Kaloriferli
Ulaşım
KöyümüzIsparta-Burdur karayolu üzerindedir. Yola uzaklığı yaklaşık 1 km. den biraz fazladır. Köyümüzden İl ve ilçe merkezlerine sürekli çalışan herhangi bir ulaşım aracı bulunmamaktadır. Ancak, Gönen, Keçiborlu vb. ilçelerimizin araçları ile ulaşım sağlanmakta ya da kişiler kendi özel araçlarıyla ulaşımlarını sağlamaktadır.
İL MERKEZİNE UZAKLIĞI :12 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI :7 km